HVA GJØR VI

Bærum Bad & VVS utfører og organiserer hele oppussingsarbeidet til riktig kvalitet, riktig pris og til avtalt tid! Vi total-renoverer bad og kjøkken, samt utfører alt av snekker, mur, flis- og maleriarbeid – både innvendig og utvendig. Gjennom våre autoriserte samarbeidspartnere leverer vi alt av rør og elektriker arbeid.

DYKTIGE PROSJEKTLEDERE

Hos oss har du en dyktig prosjektleder du forholder deg til som koordinerer hele oppussingsjobben. Våre profesjonelle og effektive prosjektledere er norske med lang fartstid i bransjen. De koordinerer våre egne snekkere, malere, murere og flisleggere slik at du kan være på jobben eller reise bort på ferie. Vi samarbeider med rørleggere og elektrikere, og din prosjektleder tar disse inn i ditt oppussingsprosjekt ved behov og på riktig tidspunkt. Dette medfører at du vil spare tid og penger på ditt prosjekt.

GRATIS BEFARING

Bærum Bad & VVS tilbyr deg en kostnadsfri befaring, og vil deretter oversende et skriftlig pristilbud på hele oppussingsjobben inkl. ferdigstillelsestidspunkt. Vi går også lenger enn våre konkurrenter ved å tilby en garantiordning. Dersom vi ikke klarer å ferdigstille ditt prosjekt til avtalt prosjekttid vil du motta en avtalt kompensasjon for dette. Ved å benytte oss er du sikret god fremdrift på ditt prosjekt, og du vil kun motta faktura fra ett sted.

Garanti på leveringstid

Vi vet hvilke utfordringer som byr seg når man skal renovere eller bygge om det stedet man kanskje allerede bor. Det er mye som skal koordineres i tillegg til full jobb, familie og fritidsaktiviteter. Derfor er en kort og effektiv oppussingstid ofte avgjørende for mange. Det som skiller oss fra våre konkurrenter er at vi lever av og levere til avtalt tid. Vi går faktisk så langt at vi tilbyr en kompensasjon dersom vi ikke klarer å innfri dette løftet.

HVOR JOBBER VI?

Vi leverer alle våre tjenester i Oslo, asker  bærum og Drammen.

Vil du ha et uforpliktende tilbud på din oppussingsjobb, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet, e-post eller per telefon

HVA SIER KUNDENE OM OSS

Jeg er veldig fornøyd med dette firmaet. Jobben besto av å total renovere et bad, og de ble ferdige lenge før tiden,og resultatet ble over all forventning,og til en meget god pris. Jobben ble meget godt utført, og arbeiderene (elektriker,rørlegger,snekker,flislegger)var veldig dyktige,punktlige,og bisto også med henting av fliser,innredning o. L. Kan trygt anbefale dette firmaet til andre,og vil garantert bruke de på neste prosjekt,uten tvil !

- Bente Simenstad

Toppkarakter! Bærum bad & VVS ble valgt til å renovere badet (6m2) basert på en kombinasjonen av referanser, en tillitvekkende fremtoning og pris. Gutta var ekstremt hjelpsomme og alle utfordringer ble løst på en tilfredsstillende måte. Resultatet ble et flott, moderne og profesjonelt utført bad med fine detaljer. Alt av frister ble overholdt etter avtale. Utrolig fornøyd med både gutta og resultatet. Kan absolutt anbefales. Lars Petter

- LARS PETTER

Bærum bad & VVS har vært gjennomgående gode på å holde tidsskjema. Vi har hatt flinke og hyggelige håndverkere i huset hver dag i fire uker. Det håndverksmessige er forskriftsmessig utført, pent og nøyaktig. Vår opplevelse er at bedriften er pålitelig og at de overholder avtaler. Alle nødvendige dokumentasjoner ble overlevert ved oppdragets slutt. Vi vil klart vurdere å benytte Bærum bad & VVS igjen. De får herved våre anbefalinger

- R. Larsen